פעם כשהטרחתי את עצמי לחתוך עגבניה מלפפון וחסה, הייתי ממש מרוצה מעצמי… היום אני יודעת שזה ממש לא מספיק, והופכת כל סלט שלי לחגיגת בריאות.
המטרה שלנו בכל ארוחה צריכה להיות אכילת כמה שיותר מזונות עם "צפיפות תזונתית גבוהה" –
מה זה אומר? לאכול מגוון מזונות עשירים ברכיבים תזונתיים.
אפשר להוסיף לסלט – קטניות / זרעים / טופו
בסלט שלי: פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום, חסה (גידול הידרופוני) אפונה עדינה, זרעי דלעת.
זרעי דלעת – עשירים באבץ ובחלבון, מעולים- לחיזוק חיסוני, לעור ושיער בריא ועוד…
ירקות מכילים חוץ מויטמינים ומינרלים גם חלבון וחומצות שמן חיוניות
אז תבחרו נכון ותעזרו ב-
Food Dictionary
ותראו מה כתוב שם על אפונה:
יום נפלא ?
אפרת ראובני, נטורופתית
]סגת זאב מזרח.
ליווי בתכנית לבריאות ובקרת משקל
052-8012118