פסגת זאב שלי

כל מה שקורה בפסגת זאב והסביבה

איך לבשל נכון כדי לקבל את המיטב מהמזון שאנו אוכלים

5 טיפים פשוטים לישום ומתכון עם תיבול מנצח

 

▪️ ירקות עדיף לבשל בקליפתם.
סלק למשל, משרים כמה דקות בסבון 'סטרילי' (כך מומלץ לשטוף את כל הירקות), ואז מבשלים עם הקליפה. כשמקלפים, מאבדים חלק גדול מהרכיבים התזונתיים למים.

▪️ מאדים בצל ולא מטגנים, כדי לא לחמצן את השמן.
איך? מוסיפים מעט מים, וכשהבצל מתרכך מוסיפים שמן זית לכמה דקות.
יוצא טעים 😊 אולי פחות ממטוגן, קריספי חלומי, אבל שווה לנו הרבה יותר!!
▪️ נפרדים ממלח לבן לצמיתות! משתמשים במלח הימלאיה/אטלנטי בלבד.
▪️ מלח –  מפחיתים למינימום! אם נוסיף מלח בסוף הבישול, נזדקק להרבה פחות מלח.
▪️ בישול ואפיה רק עם שמן זית ושמן קוקוס – ולהגביל כמות.
נקודת העישון של שמן זית – 180 מעלות, אז באפיה להשתדל לא לעבור את הטמפרטורה.

מוקפץ עם תיבול מנצח:
במחבת נון סטיק לאדות בצל במים, להוסיף שמן זית  כשמתרכך, ואז רצועות גזר (להעזר בקולפן), זוקיני, וטופו.
* אפשר להוסיף מגוון ירקות, חומוס שבושל מראש וכל מה שאתם אוהבים…

תיבול
👇🏻
חלב קוקוס
רוטב סויה
שמן שומשום
פלפל שחור
מלח הימלאיה

* טופו – סופח טעמים וטעמו משתנה לפי התיבול.
למי שלא מתחבר ממליצה לנסות להתרגל לטעם ולהרווח סידן וחלבון איכותי מהצומח.

רק בריאות⚘

אפרת ראובני, נטורופתית
ליווי בתכנית לאורח חיים בריא והרזייה נכונה

👈 לשדרוג הבריאות, לטיפים ומתכונים פשוטים, ליחצו על הקישור והצטרפו לקבוצה שקטה:
https://chat.whatsapp.com/C1R9uBTnigTJZEDjJRWlVJ

👈 זמינה לכל שאלה:
https://bit.ly/2X5Vmo7

#לאהוב_את_עצמך_יותר ❤️

שלח בוואטסאפ
שתף בפייסבוק
Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם:

WhatsApp Image 2020-03-29 at 12.08.46

ליאור איקו מנעולן איש טפטים

IMG_20220728_110730-1

מוניות לב הפסגה

SAVE_20220702_233035

איילת אטינגר

flame-580342_1920

דוד רביבו – כל שירותי הגז

Day5_12_2021-1

מאחורי הקלעים של האמונה – נומרולוגיה טיפולית קבלית

WhatsApp Image 2021-06-16 at 21.39.04 (1)

היופי שבעץ- דודי קקון

אירועים קרובים בפסגת זאב

לא נמצאו אירועים קרובים
פסגת זאב שלי

אנחנו יכולים לסייע לך במציאת המשכנתא הטובה והמתאימה ביותר לך, כך שתוכל לחסוך עשרות אלפי שקלים

השאר שם וטלפון וניצור איתך קשר בהקדם