שטראוס עדכנה שהתגלו מספר דגימות עם סלמונלה בקו הייצור במפעל בנוף הגליל בשוקולד הנוזלי שממנו מיוצרים רוב חטיפי השוקולד של החברה הוא שהביא לאחת ההודעות הדרמטיות בתחום הצרכני, על איסוף של כמעט כל מוצרי השוקולד שיוצרו במפעלי החברה בחודשיים האחרונים.
-
טבלאות שוקולד (פרה, בלונדי, ספלנדיד) עליהן מצוין "עדיף להשתמש עד לתאריך 24.04.23"
-
חטיפים (פסק זמן, ממולדה, פרה קראנצ'), עד חצות ומיני עדשים, המסומנים "מתאריך 01.12.22 ועד לתאריך 01.04.23"
-
חטיפים (טעמי, אגוזי, כיף כף), אנרג'י (פריכיות מצופות שוקולד ועם תחתית שוקולד, חטיף דגנים מצופה שוקולד ועם תחתית שוקולד), מתאריך 01.07.22 ועד לתאריך 15.01.23
-
רבע לשבע מתאריך 1.05.22 ועד לתאריך 15.12.23
-
עוגת בראוניז פסק זמן ורולדות מתאריך 10.07.22 ועד לתאריך 31.08.2
-
וופל XL בטעם שוקולד מתאריך 15.11.22 עד לתאריך 01.01.23
-
בונבוניירות איחולים מתוקים מהתאריכים הבאים בלבד: 21.2.23 ,9.4.23
הצרכנים נקראים שלא לצרוך מוצרים אלו.
שטראוס ציינה כי עם גילוי הבעיה, נחסם השוקולד לשימוש, הופסק לאלתר ייצור מוצרי השוקולד השונים במפעל וכן נחסמו להפצה מוצרים שיוצרו בסמיכות אליה. "החברה מבצעת פעולות נרחבות על מנת לאתר את מקור הבעיה ואת היקפה ולתקנה ותחזור להפצת מוצרים מלאה כשכל קווי היצור יהיו בטוחים".
לברורים ניתן לפנות באמצעות "צור קשר" באתר https://www.strauss-group.co.il/cs_form/
או באמצעות שירות הצרכנים של שטראוס בטלפון 6860*
או באמצעות שירות הצרכנים של שטראוס בטלפון 6860*