חשוב לדעת:
* פירות יבשים עתירי סוכר! פי 6 ויותר לעומת הפרי הטרי. מאחר שהם קטנים ולא משביעים, יש נטייה לאכול מהם הרבה, מה שיכול לגרום לעלייה חדה ברמות הסוכר.
* כשאוכלים פירות יבשים או טריים, כדאי לאכול גם כמה שקדים או אגוזים. השומן מאט את קצב עליית רמת הסוכר בדם.
* הזהרו מפירות יבשים צבעוניים, מבריקים וזוהרים מידי, לרבים מהפירות הללו מוסיפים כימיקלים מסוכנים לבריאות.
* העדיפו אורגני
קבלו סלט בריא, טעים ופוטוגני לט"ו בשבט
מתכון:
▪️ חסה
▪️ עדשים שחורות
▪️ תפוח ירוק
▪️ סלק חי מגורד
▪️ סלרי
▪️ שום
▪️ אגוזי מלך
▪️ קשיו
▪️ חמוציות
תיבול: שמן זית, לימון, מלח הימלאיה
חג שמח ובריא 🌸
אפרת ראובני, נטורופתית
ליעוץ וכל שאלה, דברו איתי:)
https://bit.ly/2X5Vmo7